Lifestyle

« Η Τζίνα Γαβαλά εξομολογείται : Αν αποκαλύψω το όνομά του… »

489

«Μετά από όλη αυτή την ένταση άρχισα να μην αισθάνομαι καλά και να μουδιάζω»

Η Τζίνα Γαβαλά δημοσιογράφος και πρώην γυναίκα του Θανάση Βαρθακούρη μιλάει για την τραυματική εμπειρία που είχε σε νοσοκομείο και ποιος την έστειλε εκεί. Στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη αποκάλυψε η προαναφερθείσα όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες , για τον τσακωμό της που στάθηκε η αιτία να πάει στο νοσοκομείο και αφήνει τους πάντες άφωνους.
Όμως και η Φαίη Σκορδά φάνηκε σοκαρισμένη στην εκπομπή της ,όταν σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα: « Η Τζίνα είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, ήσυχη, ήρεμη, πολύ ευγενική. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Επειδή μου γράψατε ποιος ακούγεται ότι είναι, μου κάνει τόσο εντύπωση! Δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είχε τέτοια συμπεριφορά, πραγματικά. Θεωρώ ότι αυτό ο άνθρωπος είναι ένα πολύ καλό παιδί. Οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί τα κριτήριά μου, δεν ξέρω» .
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επίσης σχολίασε τον συγκεκριμένο άνθρωπο χωρίς όμως να μας αποκαλύψουν το όνομά του «Αυτός ο άνθρωπος κουνάει και το δάχτυλο, αυτό είναι το θέμα»!

«Πριν καν ξεκινήσει η συνεργασία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, μου έλεγαν οι συνάδελφοι «Πού πας να μπλέξεις»; Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να συνεργαστούμε. Μολονότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι της ομάδας είχαν παραπονεθεί στη διοίκηση του σταθμού για τη συμπεριφορά του, εγώ δεν είχα πάει ποτέ να διαμαρτυρηθώ για οτιδήποτε. Σκεφτόμουν «Εντάξει μωρέ, έτσι είναι ο χαρακτήρας του, δεν πειράζει». Όσο περνούσε όμως ο καιρός τόσο περισσότερο με ενοχλούσε η στάση του -κυρίως απέναντι στην υπόλοιπη ομάδα και όχι σε μένα προσωπικά.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν μου ζήτησε ένα θέμα, το οποίο έκανα και δεν το έπαιξε ποτέ. Επρόκειτο για ένα θέμα που αν δεν έβγαινε στον αέρα τη συγκεκριμένη ημέρα, δεν υπήρχε λόγος να προβληθεί μετά. Εγώ το είχα έτοιμο 45 λεπτά πριν από το τέλος της εκπομπής, αλλά εκείνος το αγνόησε. Όλα άρχισαν όταν του ζήτησα τον λόγο. Η κουβέντα μας κλιμακώθηκε και κάποια στιγμή που του ανέφερα ότι δεν υπάρχει σεβασμός, γύρισε και μου είπε: «Πώς μπορείς να συνεργάζεσαι μαζί μου αφού δεν σε σέβομαι; Αν είχες αξιοπρέπεια, θα έπρεπε να έχεις παραιτηθεί. Δεν μπορώ πλέον να συνεργάζομαι μαζί σου έτσι όπως μου μίλησες και οφείλεις να παραιτηθείς».

Μετά από όλη αυτή την ένταση άρχισα να μην αισθάνομαι καλά και να μουδιάζω. Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και ευτυχώς ήταν όλες καλές. Αυτά τα συμπτώματα οφείλονταν απλώς στο άγχος. Το βράδυ έφυγα από το νοσοκομείο και γύρισα στο σπίτι μου. Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ ύστερα από το περιστατικό. Η σεζόν έφτασε στο τέλος και απλά τελείωσε και η δική μας συνεργασία.

Δεν μίλησα για το θέμα με πρόθεση να στοχοποιήσω κάποιον, ήθελα μόνο να αφηγηθώ την ιστορία μου. Το θέμα δεν είναι ο ίδιος, αλλά το τι συμβολίζει και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι σαν αυτόν σε όλους τους χώρους. Αν αποκαλύψω το όνομά του, οι περισσότεροι θα ασχοληθούν με την κουτσομπολίστικη πλευρά της υπόθεσης και θα χαθεί η ουσία του πράγματος. Οι περισσότεροι από εμάς δεν εργαζόμαστε από χόμπι και οφείλουμε τις ώρες που αφιερώνουμε στη δουλειά μας να δείχνουμε ήθος, σεβασμό και σοβαρότητα απέναντι και στο ίδιο το επάγγελμά μας αλλά και στους συναδέλφους μας.

Θεώρησα υποχρέωσή μου, από τη στιγμή που αναφέρθηκε το όνομά μου στην εκπομπή της Σάσας, να πω τι μου συνέβη και και να μην κρυφτώ, αλλά να ορθώσω το ανάστημά μου. Ήμουν απλά ένας άνθρωπος που λύγισε μπροστά σε επαναλαμβανόμενες και -κατά την κρίση μου- απαράδεκτες συμπεριφορές. Από το 2006 που εργάζομαι στην τηλεόραση, δεν έχω ξαναζήσει ποτέ παρόμοια κατάσταση. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο και πραγματικά με σόκαρε. Πλέον το έχω ξεπεράσει, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη του ότι εγώ επέτρεψα να μου συμβεί».

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου