Lifestyle

«ΜΕΓΚΥ ΝΤΡΙΟ : Μου έχει γίνει πρόταση για γυμνή φωτογράφιση»

757

Η Μέγκυ είναι πρώην παίκτρια του Next Top Model και έχει απασχολήσει ιδιαίτερα και τα social media και τον κόσμο. Ατάκες της Μέγκυ που έμειναν στην ιστορία του τύπου «συμμέτεξε», «σε ποιο ουράνιο και τόξο» , «ανέβηκε η μπήχης της» , «έκφρασα παράπονα» , και πολλά άλλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε αρκετά memes προκαλώντας πολύ γέλιο.
Πέραν όλων αυτών η Μέγκυ είναι 25 χρονών με καταγωγή από την Αλβανία ,ενώ έχει σπουδάσει Αγγλικό Δίκαιο στο Λονδίνο . Την ελληνική γλώσσα, προσπάθησε να μάθει μόνη της γι ‘αυτό το λόγο λέει αυτά τα ‘μαργαριτάρια’ κάποιες φορές.

Από την ιντερνετική αυτή συνέντευξη που έδωσε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη on road , αντλήσαμε πληροφορίες για το τι γινόταν μέσα στο σπίτι του Next Top Model ,ποιες ήταν αληθινές και ποιες όχι ,μπροστά ή και πίσω από τις κάμερες αλλά και για την κριτική επιτροπή.
Ξεκινώντας από το πρώτο Bootcamp που έλαβε χώρα στη λίμνη της Βουλιαγμένης είπε πως οι κοπέλες χειροκροτούσαν από μόνες τους – ειδικά στη θέα της κυρίας Καγιά – ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν παρότρυνση της παραγωγής.
Αναφέρθηκε στην κριτική επιτροπή λέγοντας πως η Βίκυ Καγιά είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος και ότι έχει την μεγαλύτερη εμπειρία όσον αφορά τη μόδα από όλους όσους κάθονται στο τραπέζι της τετραμελούς κριτικής επιτροπής.
Όταν ερωτήθηκε για τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε : «Ο Σκουλός ήταν από τους λίγους που έδινε σωστές οδηγίες για μια φωτογράφιση…Η Ηλιάνα ήταν πάντα μια κριτής και δεν την έχω ψάξει τόσο όσο την Καγιά’.»

Όσο για την «τριάδα της φωτιάς» μίλησε ανοικτά λέγοντας πως με τις άλλες δύο κοπέλες ( την Εύη και την Μικαέλα) είχαν το ίδιο στυλ απλά η ίδια θεωρεί τον εαυτό της πιο ευθύ , αληθινό και ρεαλιστή άνθρωπο . Αποκάλυψε πως μέσα στο σπίτι την κορόιδευαν για την καταγωγή της με φράσεις όπως «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ» , με περίεργα βλέμματα ,ενώ ταυτόχρονα πριν από κάθε φωτογράφιση έχανε πράγματα που της ήταν απαραίτητα .
Εν συνεχεία σχολίασε την Άννα Αμανατίδου ως μια ινσταγκράμερ χωρίς ταυτότητα που δεν μπορεί να είναι μοντέλο . Παράλληλα , στην ερώτηση «Ποια θεωρείς τη χειρότερη που δεν έπρεπε να είναι εκεί πέρα γιατί μπήκε με μέσον ή άλλο τρόπο άσχετα αν τη συμπαθείς ή όχι;» , απάντησε « Η Ροζάνα Κουτσούκου θεωρώ θα είναι από τα κορίτσια του GNTM που θα χαθούν και δεν θα κάνουν δουλειές έξω» . Εν αντιθέσει ,οι καλύτερες κατά τη γνώμη της – εκτός από τον εαυτό της- είναι η Εύη Ιωαννίδου και η Μαριάννα Παινέση. Ειδικά η δεύτερη πιστεύει ότι θα είναι νικήτρια λόγω της ηλικίας της (20 χρονών ) που αυτό της δίνει το εισιτήριο για να κάνει δουλειές στο εξωτερικό.
Μέσα σε όλα, αποκάλυψε, πως της έχει γίνει πρόταση ημίγυμνης φωτογράφισης για εξώφυλλο από το ανδρικό περιοδικό Playboy , το οποίο και θα ξανακυκλοφορήσει όπως αποκάλυψε , και βρίσκεται σε θέση να κλείσει τη συμφωνία. Όπως τόνισε πάντα θεωρούσε τέχνη το γυμνό αρκεί να είναι σωστές οι λήψεις και η τοποθέτηση.
Μελλοντικά θα της άρεσε να συμμετέχει σε μια εκπομπή ως σχολιαστής και όχι σαν παρουσιάστρια

Δείτε ολόκληρη την αστεία συνέντευξη εδώ :

 

 

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου