Lifestyle

Ποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί είναι οι καλύτεροι φίλοι.

69

Η φιλία είναι το αντίπαλο δεός του έρωτα,και κάποιες φορές μια καλή φιλία μπορεί να αποδειχθεί καλύτερη έναν ανούσιο έρωτα. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι άνθρωποι πρέπει να επενδύουμε στο τομέα ΦΙΛΙΑ της ζωής μας,και να δίνουμε βάση στους ανθρώπους που μας φέρνει,και ενώνει,η ζωή. Αυτή η ένωση μπορεί να είναι καρμική,μπορεί να κρατάει απο το σχολείο,αλλά μπορεί να μας φέρει κοντά και ο Αστρολογικός μας χάρτής, όσο απίστευτο και άν φαίνεται.

 

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους καλύτερους ζωδιακούς συνδυασμούς για φίλους,έτσι λοιπόν,όπως διαβάσαμε και στο e-zwdia.gr :

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός λειτουργεί στη φιλία όπως και στον έρωτα …δηλαδή «ερωτεύεται» κεραυνοβόλα τον άλλον. Λειτουργεί συχνά απερίσκεπτα και όσο εύκολα μπορεί να γίνει φίλος με κάποιον άλλο τόσο εύκολα μπορεί να διαλύσει μία φιλία… εν ριπή οφθαλμού, χάνοντας έτσι και σημαντικούς ανθρώπους! Παρ’ όλα αυτά, ένας Κριός είναι ένας ειλικρινής φίλος στον οποίο μπορείς να βασιστείς και θα φερθεί πολύ υποστηρικτικά σε δύσκολες στιγμές.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Λέων και Τοξότης.

Τα πάει καλά μαζί τους: Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Καρκίνος

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο δεν είναι δύσκολο να κάνει καινούριες φιλίες αφού έχει σύμμαχο την Αφροδίτη που τον κυβερνά, αν και δεν θα ανοιχτεί αμέσως και θα χρειαστεί να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο άλλος αξίζει τη φιλία του. Ωστόσο, όταν το κάνει, θα βγάλει από μέσα του πλούσια συναισθήματα και θα μείνει σταθερός στη σχέση του με τον άλλον. Όταν καταφέρνει να βγάλει από μέσα του όλα όσα αισθάνεται, ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τις φιλίες του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Παρθένος και Αιγόκερως

Τα πάει καλά μαζί τους: Καρκίνος και Ιχθύς

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Λέων

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος ζει και αναπνέει μέσα από τις φιλίες του! Η επικοινωνία με τους άλλους είναι το άλφα και το ωμέγα γι’ αυτόν, αν και συχνά αυτές οι φιλίες δεν έχουν και τόσο ισχυρά θεμέλια αλλά βασίζονται σε πιο επιφανειακά κριτήρια. Όσοι έχετε φίλο έναν Δίδυμο, είστε πολύ τυχεροί, καθώς έχετε τη δυνατότητα να έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο στη ζωή σας από τον οποίο μπορείτε να εμπνευστείτε και να σας μεταδώσει τη ζωντάνια του!

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ζυγός και Υδροχόος

Τα πάει καλά μαζί τους: Κριοί και Λέοντες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Παρθένος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος γίνεται ένας πολύ τρυφερός, συναισθηματικός και περιποιητικός φίλος! Μπορεί να πάρει τον άλλον από το χέρι και να τον καθοδηγήσει και να παίξει έτσι το ρόλο μίας μητρικής φιγούρας στη ζωή του. Το σπίτι του θα είναι πάντα ανοιχτό και μία φιλόξενη αγκαλιά για σας και αυτή η θερμή συμπεριφορά του επεκτείνεται και σε όλες τις σχέσεις του, όχι μόνο τις φιλίες του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Σκορπιός και Ιχθύς

Τα πάει καλά μαζί τους: Ταύροι και Παρθένοι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Ζυγός

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θέλει να είναι το επίκεντρο της παρέας! Αν δεν υπάρχουν συνεχώς φίλοι και άνθρωποι που τον αγαπούν και τον θαυμάζουν γύρω του, μελαγχολεί… Επίσης, αρέσκεται στην παρέα με σημαντικούς και λαμπερούς ανθρώπους. Είναι γενναιόδωρος με τις φιλίες του και αν και μπορεί να έχει έντονα ξεσπάσματα, ξέρει να συγχωρεί και δύσκολα θα πει το αντίο σε μία φιλική σχέση του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Κριός και Τοξότης

Τα πάει καλά μαζί τους: Δίδυμοι και Ζυγοί

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Σκορπιός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος μπορεί να μην έχει πολλούς αλλά έχει λίγους, εκλεκτούς και δοκιμασμένους φίλους. Αργεί να κατασταλάξει στο ποιοι είναι οι φίλοι της αλλά όταν το κάνει, οι φιλίες της είναι μακροχρόνιες και πολύ ισχυρές. Πολύ σημαντικό γι’ αυτήν είναι να της δείχνουν με κάθε τρόπο την αφοσίωσή τους, κάτι που εξάλλου προσφέρει και η ίδια. Αν τυχόν προδώσουν τη φιλία της, τότε δεν συγχωρεί και η διάλυση της φιλίας είναι οριστική.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ταύρος και Αιγόκερως

Τα πάει καλά μαζί τους: Καρκίνοι και Σκορπιοί

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Τοξότης

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί να εκτιμήσει την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας στις σχέσεις του, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει πολύ καλά την τέχνη της συνύπαρξης και γίνεται ένας πολύ καλός φίλος. Είναι πολύ αγαπητός στους άλλους, χάρη και στην Αφροδίτη που τον κυβερνά, γιατί ξέρει να διαβάζει την καρδιά τους, να βλέπει τις επιθυμίες και τη δυσαρέσκειά τους και να τους προσφέρει αυτό που χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Δίδυμος και Υδροχόος

Τα πάει καλά μαζί τους: Λέοντες και Τοξότες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Αιγόκερως

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να γίνεις φίλος με έναν Σκορπιό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο… Ο μυστικοπαθής Σκορπιός χαρίζει τη φιλία του σαν να προσφέρει το πιο ακριβό δώρο και δύσκολα θα ανοιχτεί στο άλλον. Όταν όμως το κάνει, τότε γίνεται ο πιο πιστός φίλος, αρκεί να προσέξετε γιατί ο Σκορπιός μπορεί να γίνει και πολύ κτητικός και να απαιτεί πλήρη αφοσίωση όπως και σε μία ερωτική σχέση.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Καρκίνος και Ιχθύς

Τα πάει καλά μαζί τους: Παρθένοι και Αιγόκεροι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Υδροχόος

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κάνει φιλίες όπως αναπνέει και είναι το μόνιμο στήριγμά του. Περιβάλλεται από έναν πολύ μεγάλο κύκλο ανθρώπων και διατηρεί παντού φιλίες, ακόμα και μέσα στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι πρόσχαρος και ανοιχτόκαρδος και συγχωρεί εύκολα, καθώς δεν κρατάει κακίες αλλά σε καμία περίπτωση μην περιμένετε αποκλειστικότητα από έναν Τοξότη, καθώς κάνει παντού φίλους, όπου κι αν πάει…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Κριός και Λέων

Τα πάει καλά μαζί τους: Ζυγοί και Υδροχόοι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Ιχθύς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλία δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν Αιγόκερω… Θα περάσει από κόσκινο τον άλλον πριν του χαρίσει τη φιλία του και θα χρησιμοποιήσει τη λογική του τόσο για να δημιουργήσει φιλίες όσο και για να τις διατηρήσει. Τα συναισθήματα δεν θα λέγαμε πως είναι και το πιο δυνατό του σημείο σε μία φιλία, όπως εξάλλου δεν είναι ούτε στον έρωτα. Και σίγουρα δεν θα συγχωρήσει καθόλου την αχαριστία από μεριάς σας…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ταύρος και Παρθένος

Τα πάει καλά μαζί τους: Σκορπιοί και Ιχθύες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Κριός

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν στο λεξικό βάζαμε δίπλα στη λέξη «φίλος» ένα ζώδιο, αυτό θα ήταν σίγουρα του Υδροχόου… Η φιλία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του και είναι βασικό συστατικό της ευτυχίας του. Επίσης, τις φιλικές σχέσεις του χαρακτηρίζει η ελευθερία, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να καταπιέζει τους φίλους του. Μην παρεξηγείστε, λοιπόν, αν αισθάνεστε πως ο Υδροχόος φίλος σας δεν είναι τόσο συναισθηματικά κοντά σας όσο θα θέλατε…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Δίδυμος και Ζυγός

Τα πάει καλά μαζί τους: Κριοί και Τοξότες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Ταύρος

ΙΧΘΥΣ

Ένας Ιχθύς γίνεται ένας πιστός και πολύ καλός φίλος, καθώς η αυτοθυσία και η βοήθεια που προσφέρει στους άλλους είναι τα συστατικά που στηρίζουν τις φιλίες του. Έχει την τάση να βλέπει πάντα τα καλά χαρακτηριστικά στους άλλους και να τους ωθεί έτσι να του συμπεριφερθούν ανάλογα. Ένα μείον για τον ίδιο όμως είναι ότι συνήθως δίνει πολύ περισσότερα από όσα παίρνει…

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Καρκίνος και Σκορπιός

Τα πάει καλά μαζί τους: Ταύροι και Αιγόκεροι

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Δίδυμος

Επιμέλεια άρθρου

Παφλιωτέλλης Στράτος