Lifestyle

8 ελληνίδες που παραδέχθηκαν δημόσια ότι έκαναν πλαστική!

984

Η πλαστική χειρουργική αποτελεί στις μέρες μας καθημερινό φαινόμενο και κανείς δεν εκπλήσσεται πλέον, ούτε όταν ακούει ,αλλά ούτε και όταν βλέπει κάποια αλλαγή. Συνήθως , οι πλαστικές επεμβάσεις γίνονται για την διόρθωση κάποιας ατέλειας ή κάποιου ατυχήματος. Η αλήθεια είναι ,πως όταν βγήκαν στη μόδα κάποιοι –κυρίως διάσημοι – το παρατράβηξαν ,με αποτέλεσμα να το μετανιώνουν τώρα.
Μοντέλα , παρουσιάστριες, τραγουδίστριες , ηθοποιοί , υπέκυψαν στο χειρουργικό νυστέρι κάνοντας τις πιο συνηθισμένες επεμβάσεις στη μύτη και στο στήθος. Έτσι , θέλοντας να επενδύσουν στην ομορφιά τους , ανανέωσαν την εμφάνισή τους για περισσότερη αυτοπεποίθηση , όπως λένε. Εμείς βρήκαμε 8 γυναίκες της showbiz που κατέφυγαν στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού μαζί με τις δηλώσεις τους.

 

Δούκισσα Νομικού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Έχω κάνει τελικά πλαστική στήθους. Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω» είχε δηλώσει το 2011 στο Downtown.


Έλενα Παπαρίζου

 

 

 

 

 

 

 

 

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει, προτού καν την κάνω» είχε δηλώσει με άνεση η τραγουδίστρια.


Ελένη Φουρέϊρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω»


Κατερίνα Καινούριου

 

 

 

 

 

 

 

 

«Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση» δήλωσε η παρουσιάστρια.


Ελένη Χατζίδου

 

 

 

 

 

 

 

 

«Έκοψα την μύτη μου, έκανα κάτι φυσικό όμως όχι υπερβολή. Με έτρωγε και ήθελα να το κάνω. Το έψαξα πάρα πολύ. Είμαι πολύ υπέρ, στο μέλλον μπορεί να κάνω και κάτι άλλο. Ίσως άμα γεννήσω να κάνω κάποια πλαστική στην κοιλιά» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια το 2013 στην εκπομπή «ΜΙΛΑ» με την Τατιάνα Στεφανίδου.


Μάρα Δαρμουσλή

 

 

 

 

 

 

 

 

«Εννοείται ότι έχω κάνει πλαστικές. Η πρώτη πλαστική και η πιο σίγουρη που έκανα ήταν όταν γέννησα. Ευτυχώς με παρέλαβαν κατευθείαν και μου έφτιαξαν την ουλή. Είχανε μια αγάπη αυτοί οι beauty editors και μου βάζανε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά μου… Και τα αυτιά μου ήταν σαν ταξί με ανοικτές πόρτες. Ναι, έχω κάνει στα αυτιά. Έχω βάλει στην άκρη ένα δεκάρικο, θα έρθει η ώρα και η στιγμή θα ανέβουν κάποια πράγματα, θα γεμίσουν κάποια άλλα, θα τραβηχτούν κάποια άλλα, στην ώρα τους, χωρίς παραμορφώσεις» δήλωσε στην εκπομπή «Oh La La» και στην Σάσα Σταμάτη.


Μαντώ Γαστεράτου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος. Γιατί είχα ανασφάλεια, δεν υπήρχε καθόλου στήθος. Και την έκανα. Ήθελα να το κάνω. Απλά βάζεις ένα πολύ normal νούμερο. Απλά ήθελα κάτι πάνω μου που να μην είναι ψεύτικο» δήλωσε στην εκπομπή «Oh La La» η παρουσιάστρια.


Ραμόνα Βλαντή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Δεν είμαι καθόλου κατά των πλαστικών. Αλλά με μέτρο. Μοιάζουν όλες. Είναι όλες ίδιες. εγώ έχω κάνει μια μικρή επέμβαση που δεν φαίνεται καν και δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας αυτό που έχω κάνει. Δεν είναι στο πρόσωπο. Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Έχω φτιάξει το στήθος μου γιατί δεν είχα σχεδόν καθόλου. Αλλά κανείς ποτέ δεν το έχει καταλάβει, γιατί το έχω φτιάξει για εμένα» δήλωσε στην εκπομπή «Splash» η περσινή νικήτρια του «My Style Rocks».

 

 

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου